Ultima Thule paneb pidu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Mägi ja Ultima Thule.
Tõnis Mägi ja Ultima Thule. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Reedel, 12. märtsil tähistab kontserdiga klubis Rock Café oma 23. sünnipäeva Eesti üks legendaarsemaid ansambleid Ultima Thule, erikülalisena astuvad lavale Tõnis Mägi ja Mikk Tammepõld.


Bändi basskitarristi Raul Vaigla sõnutsi kuuleb kontserdil läbilõiget Ultima Thule paremikust ja kindlasti tuleb kogu kava sünnipäeva vääriline.

Ultima Thule on Eesti rokkansambel, mis tegutseb 1987. aastast. Bändi liider on Riho Sibul ja läbi aegade on bändis laulnud ka Tõnis Mägi ning Silvi Vrait.

Kaheksakümnendate lõpus oli Ultima Thule üks Eesti olulisemaid ja mõjukamaid rokkbände ning on suuresti selle positsiooni säilitanud tänapäevani. Ultima Thule tuntusele pandi alus laulva revolutsiooni aegadel, kui esitati patriootilisi ja iroonilisi laule, mis sobisid hästi eestlase hingelaadiga.

Ultima Thule viimane album "Ingel ja suli" ilmus 2005. aastal.

Ultima Thulet soojendab ansambel Kaja.

12. märtsil avatakse Rock Cafe uksed kell 21. Piletid on eelmüügis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles