«Meeleheitel koduperenaised» ründavad 6. hooajaga

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeleheitel koduperenaised
Meeleheitel koduperenaised Foto: Fox Life

Homme, 2. märtsil kell 21.00 läheb kanalis Fox Life eetrisse sarja «Meeleheitel koduperenaised» 6. hooaeg, mis on ühtlasi ka hooaja Eesti esilinastus.


Uue hooaja esimeses osas saame lõpuks teada, kellega abiellub Mike Delfino ning kuidas reageerivad sellele Susan ja Katherine. Samuti kolib Wisteria Lane uus tumeda minevikuga perekond - pereema Angie Boleni rollis sarjast «Sopranod» tuttav Drea de Matteo.

Sari on eetris teisipäeviti kell 21.00 ja kordused kolmapäeval kell 16. 00, pühapäeval kell 20.10. Hooajas on kokku 23 episoodi.

Fox International Channels (FIC) Europe rahvusvaheliste kanalite seast on eestikeelsetena kättesaadaval Fox Life ja Fox Crime ning ingliskeelsena loodus- ja teadusdokumentaalidele keskenduv National Geographic Channel. Kõik kanalid on kättesaadavad Starmani, Elioni, STVja Telseti erinevates pakettides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles