«Suletud saar» tõusis vaadatuimaks filmiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Kingsley, Mark Ruffalo ja Leonardo DiCaprio filmis «Suletud saar»
Ben Kingsley, Mark Ruffalo ja Leonardo DiCaprio filmis «Suletud saar» Foto: Reuters / Scanpix

Möödunud nädala vaadatuimaks filmiks Eesti kinodes oli põnevusfilm «Suletud saar», mida käis vaatamas 5120 inimest, kes maksid meelelahutuse eest kokku 295 445 krooni.

Teisele kohale langes juba 11. nädalat kinosaale täitev «Avatar» 2381 vaataja ning 172 994 teenitud krooniga ning kolmas oli neljapäeval esilinastunud romantiline komöödia «Liigaasta», mis meelitas hiigelekraanide ette 2293 filmihuvilist ning teenis piletituluna 133 226 krooni.

Pärast kuut linastusnädalat endiselt vaadatuimate filmide tabelis figureeriv animafilm «Printsess ja konn» pidi möödunud nädalal leppima tabeli neljanda kohaga – seda linateost käis vaatamas 1653 inimest, kes jätsid kinode piletikassadesse 75 680 krooni.

Eesti vaadatuimate filmide esiviisiku viimasele kohale jäi möödunud nädalal «Percy Jackson ja olümplased» mis teenis teisel linastusnädalal 76 414 krooni ning tõi kinodesse 1525 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles