Prominendid käisid sööklat avamas

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vahetult enne vabariigi sünnipäeva kogunes seltskond esimese suurusjärgu poliitika, äri ja seltskonnaelu tähti tagasihoidliku kiirsöögikoha avamisele Tallinna kesklinnas Maakri tänaval.


Mis on küll see magnet, mis tood sellised persoonid nagu Marcel Vihmann, Oliver Kruuda, Taavi Veskimägi, Alar Pink, Aivo Pärn, Allan Kiil, Siret Liivamägi, Evelyn Sepp, Anne Veski, Ülle Lichtfeldt, Indrek Saar ja paljud teised kõige tavalisema bistroo avamisele? Maitsvad toidud? Head hinnad?

Mõlemad eelnenud väited on tõsi, sest road olid head ja hinnad nii odavad, et mõnigi riigikogu liige peaks oma kuluhüvitise täielikuks ärakulutamiseks oma valijatega seal ööd-päevad kohtuma. Ehk on saladus bistroo ja juurdekuuluva restorani Caravan omaniku, härra Mambre Movsisjani (tuntud ka kui onu Miša) kaukaasialikult ülevoolavas külalislahkuses? Asi on lihtsam: pärast bistroo avamist hakkas ülakorruse restoranis oma 15. sünnipäeva pidama suhtekorraldusfirma Corpore ja eks need auväärt tegelased kõik puha Copore kliendid ja ärisõbrad.

Triibulises ülikonnas tegelane, kes külalisi vastu võtab, ongi Corpore juhataja Meelis Kubits. Ülakorrusel ei lubatud sõltumatutel pressiväljaannetele enam fotografeerida, aga võib kinnitada, et pidu võttis Anne Veski lauluhääle juhtimisel õige võimsad vormid.

Lõpetuseks olgu toodud onu Miša ärisaladus, kuidas ta suudab oma söögikohtades toidu maitsva ja hinna mõõduka hoida. Kui ta koka tööle palkab, kaalutakse tööjõud üle ja esimesel palgapäeval tuleb taas kaalule ronida. Kui kaal siis tõusnud on, sirutab Miša käe välja ja ütleb sooja sõbraliku naeratusega: «A-nuka, odtai!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles