Naise sõna: milline on sinu kõige hullem juuksurikogemus?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuksed korda.
Juuksed korda. Foto: EMPICS Entertainment

Kas usud, et on olemas inimesi, kes kardavad juuksurit nagu teised hambaarsti? Usud või mitte, kuid nad on olemas.


Nad lükkavad juuksuri juurde minekut edasi nii kaua kui võimalik, lastes soengul nii palju välja kasvada, et juba ongi targem juuksed pikaks kasvatada. Pealegi on neil siis teiste jaoks alati vabandus varnast võtta - ma tahan tuka (külje pealt, tagant jne) välja kasvatada.

Selliste küllalt haruldaste inimeste jaoks on isegi juuksurisalongi sisseastumine paras eneseületus ning tänaval salongiakendest möödudes tunnevad nad, kuidas aknast juhtumisi välja vaadanud juuksuri kriitiline pilk selga puurib. Justkui süüdistades - sa oled oma juuksed hooletusse jätnud!

Millest selline pelgus juuksuritooli ees? Tihti on selle taga mingi halb kogemus, kas juba varasest lapsepõlvest või ka hilisemast ajast. Kui juuksur sind lapsena liiga kõvasti tukast tirinud on või fööniga pead kõrvetanud, ega see eriti julgust sisenda.

Teine lugu on untsu keeratud soengutega. Kui oskamatu käsi piduliku soengu asemel pähe midagi nuustikulaadset vormib, kaob küllap tükiks ajaks isu end kellegi võõra juuksekunstniku käe alla usaldada.


Kuidas on lood sinuga?

Milliseid jahmatavaid, veidraid või lausa jubedaid juhtumisi on sul seoses juuksuriskäiguga ette tulnud?

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles