Video: «Alice Imedemaal» staarid Londonis rohelisel vaibal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uue 3D filmi «Alice Imedemaal» esilinastus Londonis kujunes üsna vesiseks.

Tuhanded filmisõbrad olid tulnud vaatama oma lemmikstaare Johnny Deppi, Anne Hathawayd ja palusid teisi, kirjutab AFP.

Ürituse korraldajate sõnul püüdsid nad Leicester Squarile luua Imemaa võlu, kuid paduvihma tõttu jäi see natukene kesiseks. Ka oli traditsioonilise punase vaiba asemel seal roheline vaip.  

Režissöör Tim Burtoni filmis Valget Kuningannat mängiva Anne Hathaway arvates on klassikalisele raamatule linateoses feministlikke nüansse lisatud.

Filmis Kübarategijat mängiva Johnny Deppi ilmumine pani fännid lausa hulluma.

Depp sõnas ajakirjanikele, et selle filmi roll oli kergem ja lõbusam kui «Kariibi mere piraatide» peategelase kapten Jack Sparrow kehastamine, kus ta vahel pingutas viimse piirini.

Veel löövad 3D filmis kaasa Helena Bonham Carter Punase Kuninganna rollis, Austraalia noort täht Mia Wasikowska mängib peategelast Alice`i ning Briti staar Matt Lucas Kiigajoni ja Käägajoni.

Režissöör Tim Burtoni sõnul aitab jäneseurust alla kukkumine Alice`il selgusele jõuda, mida ta oma elult tegelikult soovib.

Briti staaridest teevad veel kaasa Stephen Fry Irvik Kassina, Alan Rickman tõuk Absolemina, Michael Sheen Valge Küülikuna, Paul Whitehouse Märtsijänesena, Barbara Windsor Unihiirena ja Sir Christopher Lee Jabberwockyna.

Filmi esilinastusele olid kutsutud ka Walesi prints Charles ja ta abikaasa Cornwalli hertsoginna Camilla.

Ka jõudis Briti kinokett Odeon «Alice Imedemaal» tootjafirma Walt Disney Picturesiga kokkuleppele DVD ilmumise aja suhtes. Varem ähvardas Odeon Tim Burtoni uut filmi boikoteerida, kuna filmikompanii tahtis DVD-d märgatavalt varem välja anda.

Tavapärane on, et DVD ilmub 17 nädalat, kuid Walt Disney Pictures soovis selle ilmumist juba 12 nädalat pärast esilinastust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles