Jazz del Marel mängivad soomlased

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Vuorinen.
Kusti Vuorinen. Foto: http://www.myspace.com/pharaohpirttikangas

Kuressaare kultuurikeskuses mängib reedel, 5. märtsil kell 20

jazz

'isõprade rõõmuks karget põhjamaist bluusi Pharaoh Pirttikangas, vanadest Soome ballaadidest, Ida-Soome veidravõitu olustikust, keskkonnast ja inimestest inspiratsiooni ammutav ansambel.


Ehk nagu bändi liikmed on ise ütelnud: meie muusika on eri mõjutuste sulatusahi: seal on toorest gospel-bluusi, vana Soome tantsumuusika

feeling

'ut, Jamaica saundi,

jazz

'i ja jenkat; bändiga on seotud kõige seiklushimulisemad Soome muusikud tänapäeval ja nad ei tee seda kuulsuse või raha pärast, vaid tahavad üheskoos luua ilusat ja hingeminevat muusikat." Pildil Kusti Vuorinen.

Kel reedene päev ei sobi, võib soomlaste bändi kuulata-vaadata teisipäeval, 2. märtsil kell 11 Tallinnas Saksa gümnaasiumis ja kell 16 Tallinnas Järve noortekeskuses, kolmapäeval, 3. märtsil kell 16 Haapsalu noortekeskuses ja kell 19 Kullamaa kultuurimajas, neljapäeval, 4. märtsil kell 20 Tartus genialistide klubis või laupäeval, 6. märtsil kell 20 Tallinnas baaris-klubis Juuksur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles