Anna-Maria Galojan: Evelini kleidi ülaosa meenutas Madonna korsetti

Elu24
, moetoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKA rektor Signe Kivi abikaasaga
EKA rektor Signe Kivi abikaasaga Foto: Toomas Volmer
Tänavust presidendi vastuvõttu jälgis pingsalt ka meie tuntud politoloog Anna-Maria Galojan, kelle arvates oli õhtu säravaim täht Signe Kivi ning apsakas, tavaliselt nii stiilne Keit Pentus. 

Esiteks tuleb endale selgeks teha, mis on presidendi vastuvõtt? Kas tõesti Eesti Vabariigi 92. aasta vastuvõtt on aasta glamuurseim pidu, nagu mõni netiportaal kirjutab?

Kuna  iga üritus on oma teatud määral perenaise nägu ja just tema peaks andma üritusele head tooni ja eeskuju, siis alustaks proua Evelin Ilvesest.

Evelin Ilvese tänavune kleit oli vaidlematult palju sobivama tegumoega kui eelmisel aastal. Kena värvivalik, mis on absoluutselt kooskõlas saabuva kevade pastelsete moevärvidega. 

Üsnagi nõutuks jätab siiski pr Ilvese korseti ülemine osa. Nimelt, tahes tahmata assotsieerub nii tugevast materjalist tehtud ja oma iseseisvat elu elava rinnapartiiga korsett Madonna kurikuulsa koonustekujulise Gaultier' korsetiga.

Isegi kui ollakse Madonna suur austaja, siis ei tasu niivõrd jälgida tema eeskuju, kuna esimese puhul oli tegemist lavakostüümiga ning vaevalt läheks Madonna selles näiteks Suurbritannia kuninganna vastuvõtule. Selline korseti valik ei sobi kuidagi esimesele leedile.

Helle Meri oli elegantne daam nagu alati.

Keit Pentus oli seekord aga liiga särav. Lisaks hõbedaselt säravale kleidile kuldsed aksessuaarid, see on küll too much. Vähemalt kingade ja clutch-i puhul võiks valida neutraalsema, musta või beeži, mitteläikiva värvi.

Kadri Simsonil oli moekas ja õnnestunud värvivalik, kuid kahjuks muus osas jätab õhku rippuma palju küsimusi. Kas tegemist on öösärgi materjaliga ja miks just selline koti tegumood?

Samas, ega igale naisele loomu poolest pole antud head maitset. Kuid sel juhul tasuks küsida oma väljanägemisel abi professionaalide käest.

Ingrid Tõniste oli armas nagu alati. Proua Tõniste puhul on kaunim aksessuaar tema siiras ja ilus naeratus. Tegelikult peolise sisemine rahulolu ja positiivsus on palju olulisem kui outfit.

Mari Rahumägi - ilus kleit ja hea värvivalik, kuid sellises vanuses võiksid õlad olla ikka kaetud.

Marina Riisalul oli väga hea kooslus: tumesinine-must kleit, soeng - kõik mõjub väärikalt ja kaunilt.

Külli Reinsalu - huvitav lahendus, rahvuslikud motiivid ja kangad, samas nüüdisaegne tegumood. Rahvuslike motiividega kleitidest selle aasta huvitavaim lahendus. Kiitus idee autorile.

Signe Kivi - kui peaks valima balli kuningannat, siis oleks see just proua Kivi. Ilus, kohati kuninglik ja väga väärikas.

Liina Kanter - väga kaunis. Kleidis on ühendatud moe põhisuunad: hele värv, kleit ühe õlaga, jne. Vaidlematult üks lemmikuid.

Heli Veskimägi - nagu alati omanäoline, julge, mis on paraku väga haruldane nähtus, kuid ilus ja väga värskendav. Eraldi tooks välja lihtsa, kuid kauni soengu.

Lõppkokkuvõttes ootaks külaliselt just rohkem julgust ja omanäolisust, pole kasu ka kõige kaunimast kleidist, kui see pole kooskõlas kandja iseloomu ja isiksusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles