Katrin Karisma ja Tõnu Kilgas presidendi vastuvõtul koos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavatähed Katrin Karisma ja Tõnu Kilgas
Lavatähed Katrin Karisma ja Tõnu Kilgas Foto: Karli Saul
Katrin Karisma ja Tõnu Kilgas saabusid presidendi vastuvõtule käsikäes.

Oma kauaaegsest elukaaslasest Tõnu Kilgasest 2008 aasta suvel suure pauguga lahku läinud Katrin Karismaad võis näha täna taas Tõnu käevangus. 

«Ma olin oma probleemidega nii puntras, et olin end tõsiselt ära kaotanud. Mul puudus igasugune huvi elu vastu ja minu muidu aktiivne iseloom oli pärsitud,» meenutas Katrin toona lahkuminekut Tõnust.

Ka Katrini lapsed nägid, et ema on eluga ummikus. Nii astuski vanem tütar Mari ema eest otsustava sammu ja viis ta Tõnu juurest minema. Nõnda jõudis Katrin taas oma koju Kloogaranda, kirjutas Kroonika.

«Päris üksi ma küll ei tahaks siin elada, aga eks vaatab, mis elul mulle veel varuks on. Hea oleks ju, kui saaks kergitada eesriiet ja vaadata, mis saatus toob. Aga kuna seda ei saa teha, siis tuleb lihtsalt üks päev korraga elada,» pihtis Karisma.

2009 aasta kevadel puhusidki Katrini elus uued tuuled. Katrin leidis oma ellu uue armastuse - aastaid Kanadas elanud härrasmehe Enno Õunapuu. «Elus ei saa ilma armumiseta, ole sa kui vana tahes,» teatas selle peale näitlejanna Katrin Karisma.

Kas nüüd on Katrini elus siiski tuuled pöördunud ning tee vana armastuse, Tõnu Kilgase, juurde taas leitud? 

Katrin Karisma saabus presidendi vastuvõtule elektrisinises kleidis ning lühikeses lambanahast kasukas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles