Sheeni võõrutusravi seiskas «Kahe ja poole mehe» võtted

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja «Kaks ja pool meest» tähed Charlie Sheen (vasakul) ja Jon Cryer.
Sarja «Kaks ja pool meest» tähed Charlie Sheen (vasakul) ja Jon Cryer. Foto: XLNY/Stella Pictures
Telekompaniid CBS ja Warner Bros TV on sunnitud mõneks ajaks katkestama sarja «Kaks ja pool meest» tootmise, kuna üht peaosa kehastav Charlie Sheen suundub võõrutusravile.

Sarja tootjate teatel soovivad nad Sheenile igati toeks olla, vahendab Digitalspy.

«CBS, Warner Bros Television ja produtsent Chuck Lorre toetavad Charlie Sheeni tänast otsust suunduda vabatahtlikult võõrutuskliinikusse ravile,» teatasid nad.

«Soovime talle oma isikliku probleemiga tegelemisel vaid parimat. «Kahe ja poole mehe» tootmine on ajutiselt peatatud,» lisasid sarja tegijad.

Sheeni sõltuvusprobleemid jõudsid avalikkuse ette eelmise aasta jõulude paiku, mil ta oma abikaasa kallal vägivallatses. Näitleja sõbrad hakkasid talle peale käima, et mees peaks oma alkoholiprobleemile leevendust otsima.

Sheeni abikaasa Brooke Mueller olevat end sel kuul samuti Malibus asuvasse võõrutuskliinikusse kirja pannud.

«Kahe ja poole» mehe käesolev (USAs eetrisse minev – toim.) hooaeg jääb seetõttu planeeritud 23 osa asemel 18 episoodi pikkuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles