Strippar Marco sünnipäev lõppes skandaaliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar Marco tähistas Tartus sünnipäeva 20.02.10
Strippar Marco tähistas Tartus sünnipäeva 20.02.10 Foto: Marko Siimer
Laupäeval, 20. veebruaril tähistas Tartu menukohas Pläsku oma 35. sünnipäeva suurejoonelise tralliga strippar Marco aka Marco Tasane.

 

Elu24 uuris kuidas Marco sünnaga rahule jäi.

Marco: Sünnipäev oli vääääga super... Kuulsamatest inimestest olid kohal Gooti Libu Marek, Eesti breakdance`i isa Toomas Lill, seksikas tantsija ja laulja Tairi Leis ja 70-aastane Strippari-Memm Svetlana.

Toimusid ka iga-aastased Missi ja Misteri valimised.

Oli ka üks väga ebameeldiv moment. Nimelt põhjustas peo lõpus skandaali 70-aastane Svetlana, kes ei saanud arvatavasti piisavalt tähelepanu ja valetas et tema 4600- kroonine rubiinsõrmus on kadunud...

Ja kõik hakkasid seda siis paaniliselt otsima ja pöörasid peokoha peapeale... Kui daam oli oma tähelepanu kätte saanud, teatas ta, et oli peitnud sõrmuse peo alguses igaks-juhuks koti põhja.

Mis Sulle kingiti?

Mulle kingiti igasuguseid põnevaid asju: maale, pilte, ohtralt alkoholi, solaariumi- ja massaažipakette, kreeme ja pesu.

Need, kes lubasid tulla ja ei tulnud, on LOHHID!!! Aga teistele kohalviibijatele minu poolt suur kummardus!

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles