Robert De Niro ei lähe kunagi pensionile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert De Niro
Robert De Niro Foto: AFP / Scanpix
Näitleja Robert De Niro rääkis, et tema 40 aasta pikkune näitlejakarjäär pole veel midagi ning ta loodab veel sama kaua jätkata.

66-aastane staar sai hiljuti üritusel AARP Movies for Grownups Awards elutöö auhinna ning ütles, et loodab neid tulevikus veelgi teenida, vahendab Digitalspy.

«Teate, ma olen seda ainult 40 aastat teinud. Tegelikult küll kauem, aga mida nad mulle 40 aasta pärast annavad? «Ta Elas Liiga Kaua»-auhinna?» naeris De Niro oma karjäärist rääkides.

Mehe sõnul üllatas teda, et auhind tuli veidi pärast seda, kui tema uus film «Everybody’s Fine» linastus ja kriitikutelt halba tagasisidet teenima hakkas.

«Mõned kriitikud arvasid, et mul oleks ehk aeg pensionile minna. Ma olen siiani poisike, alati poisike. Ja nagu enamik lapsi, on mul täiskasvanute kiituse üle väga hea meel. Tänan teid ja kohtume Kids’ Choice Awardsil,» naeris De Niro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles