«Naabrist parem» võitjatest said majaomanikud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saates «Naabrist parem» osalejad Heleri Reek ja Paul-Gunnar Mägi, Maie Rosmann ja Liisa Kull, Kertu Proos ja Krister Kurn ning Annamaria Ala ja Kaur Virunurm
Saates «Naabrist parem» osalejad Heleri Reek ja Paul-Gunnar Mägi, Maie Rosmann ja Liisa Kull, Kertu Proos ja Krister Kurn ning Annamaria Ala ja Kaur Virunurm Foto: TV3

Jaanipäeva paiku tõsieluseriaali «Naabrist parem» võitnud Kaur Virunurm ja Annamaria Ala on viimased kuu aega usinalt tegelenud majaostu bürokraatiaga ning on alates selle nädala teisipäevast oma Rootsikülas asuva võidumaja täieõiguslikud omanikud.




Palju õnne uue kodu puhul! Kuidas seda tähistate?
Suured tänud :)! Polegi jõudnud veel väga suurelt tähistada, kuna nii kiire on olnud kogu aeg, tööl ju vaja järgi teha kõik asjad, mis saate tõttu tegemata jäid.

Aga eks ühe suurema peo peaks nüüd lähiajal maha pidama. Nii palju on inimesi, kes meid aitasid ja keda tahaks külla kutsuda.

Mainisite üsna saate algul ühes intervjuus, et kolite suvel igal juhul oma koju, olenemata sellest, kas võidate või mitte. Kui saate võit oleks jäänud tulemata, oleksite te ikkagi ostnud selle maja?
Kui me saadet võitnud poleks, siis oleks maja hind olnud kindlasti liiga kõrge meie jaoks. Tegelikult on praegugi igakuine pangamakse ikka päris suur, aga püüame hakkama saada.

Väga kahju oleks muidugi olnud, kui oleksime majast loobuma pidanud, kõik on ju tehtud täpselt meie maitse ja vajaduste järgi – oleme oma majaga väga rahul.

Kuhu oleksite kodu ostnud kaotuse puhul?
Kuna meile see kant väga meeldib, siis oleksime tahtnud kolida samasse piirkonda, aga siis oleksime lihtsalt korteri kasuks otsustanud.


Tagasi vaadates saatele… mis oli kõige raskem? Kas vahepeal olid loobumismõtted ka?
Oi, kõige raskem oli ikka graafikus püsimine, mõlemad olime ju päeval pikalt tööl ja siis õhtuti, öösiti ja nädalavahetustel käis suur ehitamine. Eraelu puudus täielikult.

Loobumismõtteid kindlasti ei olnud, küll aga oli vahepeal lihtsalt lootusetuse tunne, et ei jõuagi valmis. Mitmeid kordi sai öö läbi ehitatud ja siis hommikul majapealt otse tööle mindud ja kui siis ikka õigeks ajaks valmis ei saanud, oli ikka päris nukker meeleolu.

Parim mälestus saatest?

Saatest sai tegelikult hästi palju häid kogemusi ja mälestusi, üks naljakamaid oli muidugi see, kui Maria esimeses saates pahteldamisvõistluses hakkas kohe õhinaga tööd tegema ja poole töö pealt avastas, et pahteldab hoopis hariliku joont, aga mitte vahesid, mida tegelikult pahteldada oli vaja :)...

Üks vahva mälestus on veel selline, et siis kui me juba saate ajal majas sees elasime ja üks väsitav hilisöine ehitus oli jälle seljataga, siis hommikul enne tööpäeva tuli Krister meile külla kohvi ja pirukatega, see oli hästi armas...

Kas suhtlete endiselt oma saatekaaslastega?
Peamiselt suhtleme Kertu ja Kristeriga, nendega lävime väga tihedalt, oleme nii mõndagi toredat koos peale saadet teinud. Nad on supertoredad inimesed ja neist on meile väga head sõbrad saanud.

Teiste saatekaaslastega suhtleme nii palju, kui juhtub. Sellist igapäevast suhtlemist ei ole, aga loodame, et suhtleme ikka kõigiga ka edaspidi.

Mainisite kunagi, et magamistoa kõrval olevast toast võiks kunagi saada lastetuba… Kas olete juba lasteplaane teinud?
Kunagi saab sellest kindlasti lastetuba :). Eks ikka oleme omavahel lastest rääkinud, et kui palju neid tulla võiks ja millal oleks õige aeg esimese lapse jaoks.

Aga esialgu on veel nii palju elus teha, tahame õppima minna ja ringi reisida. Eks iga asi tuleb siis, kui on õige aeg... Aga ega me nüüd väga kaua ka ei kavatse enam oodata.

Mis on teie lemmiktuba?
Tegelikult meile meeldib maja tervikuna, aga on mõningaid detaile, mis mõne toa juures eriti meeldivad. Lemmiktuba on vast elutuba, kuna seal veedame ju tegelikult kõige rohkem aega, seal on kohe selline mõnus ja hubane tunne.

Samas meile meeldib tohutult ka meie vannituba oma suure liblika pildiga ja magamistuba on ka väga romantiline. Samuti on garderoobtuba selle maja puhul väga hea lahendus.

Kas plaanite midagi ümber teha või arvate, et saate lõpuks saigi valmis täpselt selline kodu, millest olite unistanud?
Oleme kindlasti teinud endale unistuste kodu, eks mingeid pisidetaile ikka aja jooksul muudaks, kuna saade sai ikka väga kiiresti ja piiratud eelarvega tehtud, nüüd võib julgelt ka enda raha sinna alla panna.

Aga tegelikult on kõik väga hästi ja korralikult õnnestunud, sellist asja ei ole, et nüüd hakkame kohe midagi totaalselt muutma või ümber ehitama.

Kuidas teie koerale majas meeldib?

Chickyle meeldib majas väga. Näha on, et ta on nii õnnelik, kuna tal on nii palju ruumi jooksmiseks ja mängimiseks. Samuti on väga mõnus see, et meil on oma aianurk, kus hea ilmaga saab Chickyga mängida ja peesitada.

Tõsieluseriaal «Naabrist parem» jooksis TV3 ekraanil aprillist juunini. Omavahel võistlesid siseviimistluses ja kodukujunduses neli paari: Annamaria Ala ja Kaur Virunurm (maja 1), Maie Rosmann ja Liisa Kull (maja 2), Heleri Reek ja Paul-Gunnar Mägi (maja 3) ning Kertu Proos ja Krister Kurn (maja 4).



Tegu oli seriaali teise hooajaga. Esimene «Naabrist parem» jõudis eetrisse aastal 2006.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles