Strippar Marco: sünnipäevaks kinkige mulle raha ja kallist pesu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar Marco peab sünnipäeva Tartu menukohas Pläsku
Strippar Marco peab sünnipäeva Tartu menukohas Pläsku Foto: Erakogu
Laupäeval, 20. veebruaril tähistab Tartu menukohas Pläsku oma 35. juubelisünnipäeva suurejoonelise tralliga strippar Marco aka Marco Tasane.

Marco, kuidas algab Sinu sünnipäevahommik?

Muide ma saan küll 35, aga õnneks pakutakse mulle vaid 25...

Minu sünnipäevahommik algab pisukese ärevustundega. Tahan, et peeaegu kõik õnnestuks, nagu olen selleks päevaks plaaninud. Tuleb meelde kooliaegne eksamipäev, sama ärev tunne on.

Mis teeb ühe sünnipäevapeo eriliseks?

Ühe sünna teevad eriliseks külalised ja peokoht ja see et inimesed lähevad teemaga kaasa...

Sel aastal teen stiilika Studio54 - see oli kunagine peomenukoht NYCis, millest räägitakse legende, nii nagu meie oma kunagine Eesti Vibe. 

Meenuta mõnd oma meeldejäävaimat sünnipäeva.

Minu meeldejäävaim sünna oli aastal 1997, pidasin seda Kallastel ühe sõbranna saunaga talus. Seal toimusid ka kehamaalingušõud ja muud põnevad asjad.

Aga minu suureks kurvaks üllatuseks polnud saunas vett, seda pidi toodama kaugelt kaevust ja see ajas mind hullult närvi. Mäletan et skandaalitsesin seal ikka päris kõvasti. Hiljem oli veits piinlik...

Mis oleks Sulle parim sünnipäevakink?

Sünnipäevakingiks ootan eelkõige temaatiliste kostüümidega inimesi ja aktiivset osavõttu, kuna korraldan juba 1996. aastast alates enda sünnal missi ja misteri valimisi ja muid mänge.

Loomulikult raha ja väärtuslik pesu on ka väga oodatud kingitused.        

Palju õnne Marco ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles