Vabariigi aastapäeval oodatakse tervisekilomeetreid koguma

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Tuleval kolmapäeval kell 12-15 oodatakse kõiki inimesi Paide tehisjärve äärde tervisekilomeetreid koguma.


SA Paide spordi- ja tervisekeskuse müügijuht Piret Reinfeld ütles, et sihtasutus Eesti terviserajad kutsuvad kõiki eestimaalasi vabariigi sünnipäeva tähistama aktiivse liikumisega ja osalema sportlikul rekordiüritusel.

Kõik on oodatud liikumist nautima nii peredega, sõpruskondadega kui ka üksinda. Üle Eesti on terviserajad ürituseks avatud kogu piduliku kolmapäeva jooksul.

Ühise rekordürituse «Eesti terviseradadel ümber maailma» eesmärk on tutvustada inimestele nende kodukandi looduslikke terviseradu ja kutsuda kõiki tervislikult aega veetma tervisekilomeetreid läbides. Tervisesportlasi ootavad üle Eesti enam kui 60 terviserada.

Ürituse rekord pärineb 2009. aasta suusatalvest, kus üle 12 000 inimese poolt läbitud suusakilomeetrite arvuks saadi üle 97 000 kilomeetri ehk tublisti üle kahe ringi ümber maakera. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles