Superstaari-Anis ja Kerdo Mölder läksid tualettruumis karvupidi kokku

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Respekti-Kerdo ja Superstaari-Anis
Respekti-Kerdo ja Superstaari-Anis Foto: elu24.ee
Möödunud nädalal toimunud O`Malley Pubi karaoke võistlusel läksid karvupidi kokku ansambli Respekt solist Kerdo Mölder ja Superstaari-Anis. Pealtnägijate sõnul puhkes riiukukkede sõda Anise lahtise püksiluku pärast. 

O`Malley Pubi karaoke võistlusel olid žüriis Superstaari-Jana Kask, Superstaari-Andrei ja ansambli Respekt liikmed Jane Kuusmaa ja Kerdo Mölder.

Pealtnägijate sõnul jõi Kerdo Mölder end aga nii täis, et läks riidu ürituse külalisesineja  Superstaari-Anisega. Nimelt käskis Kerdo tualettruumist väljuval Anisel oma püksilukk kinni panna. Anis saatis Kerdo pikalt, mispeale lendas Kannu Kõrtsi staar Kerdo Anisele kallale.

«Need kaks «suurt staari» tõmblesid seal veidike aega, kuni Kerdo pidi minema lavale oma «Tantsustaari» laulma. Vennal kukkus see siiski peale kähmlust väga haledalt välja, sest  Kerdo oli ikka väga lakku täis,» pajatas üks kohalviibinud külaline.

«Hiljem aga Kerdo, Jane ja see Superstaari-Andrei irvitasid pea iga võistleja peale üleolevalt, vastik oli lausa vaadata,» lisas pealtnägija.

Elu24 uuris Kerdolt, mis temal juhtunu kohta kosta. 

Kerdo, mis teil seal karaokevõistlusel siis täpsemalt juhtus? 

Intsident oli küll, aga kaklust mitte. Kallis Anu, mõtle nüüd ise... Ei hakka mina ometi sellist äbarikku nagu Anis ju puutuma...

Mis teema selle Anise püksilukuga oli?

Suitsuruumis viibides oli Anis poisil püksilukk lahti, tegin talle loomulikult märkuse, mille peale Äbarik läks ässa täis ja käskis mul see ise kinni panna. Ässale ei meeldinud ka see, et tema nime KAHE AA-ga hääldasin...

No ma oleks sellise ülbitsemise peale kolki andnud küll, aga ei hakka ometi seda õhkõrna poissi puutuma, kuigi oleks talle üks korralik õppetund vaja anda küll! Tulgu ometi maapeale!!!

Miks te teiste võistlejate üle Janega kildu viskasite?

Et me üleolevalt võistlejate peale naersime, ei vasta tõele. Olime lihtsalt lõbusas tujus.

Kas olid laval purjus?

«Tantsustaari» laulsin täiesti kahel jalal seistes. Ei välista, et alkoholi tarbisin, aga koju läksin ikka omal jalal.

Kuidas üritus meeldis?

Üritus oli iseenesest väga tore. Respekt võeti soojalt vastu ja isegi Superstaari-Jana Kask laulis karaoket.

Kurb ainult, et Eestis leidub selliseid «STAARE», kes endast nii heal arvamusel ja peale avaliku elu tegelaseks saamist, ära tõusevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles