USA endine presidendikandidaat läks lennukis kaasreisijaga tülli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitt Romney pühapäeval Vancouveri olümpiamängudel USA-Hiina naiste jäähokimatšil.
Mitt Romney pühapäeval Vancouveri olümpiamängudel USA-Hiina naiste jäähokimatšil. Foto: AFP / Scanpix

2008. aastal USA vabariiklaste presidendikandidaadiks pürginud Mitt Romneyt sattus eile lennukis kaasreisijaga füüsilisse vastasseisu, teatas tema pressiesindaja täna.


Vahejuhtum leidis aset eile õhtul, kui endine Massachusettsi osariigi kuberner Romney valmistus koos oma abikaasaga lendama Vancouverist Los Angelesse, rääkis Will Ritter AFP-le.

«Enne lennuki õhkutõusu lasi proua Romney ees istunud härrasmees oma istet tahapoole. Kuberner Romney palus mehel oma iste tagasi püstiasendisse panna ja see tüüp, see härra muutus vihaseks. Ta oli vägivaldne,» ütles Ritter, kelle sõnul üritas mees Romneyt lüüa.

Pressiesindaja sõnul kuberner samaga ei vastanud ning lasi meeskonnaliikmetel raevunud reisija taltsutada. Lennuk oli teel hoovõturaja suunas, kuid pöördus intsidendi järel tagasi terminali ning mees viidi politseisse.

Romney, kes jäi tunamullu vabariiklaste eelvalimistel alla John McCainile, sõitis Ritteri sõnul turistiklassis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles