Airport Jamil toimuvad öösiti erootikashowd

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airport Jam
Airport Jam Foto: Internet

Haapsalu külje all Kiltsi lennuväljal 1. ja 2. augustil toimuv tantsumuusikafestival Airport Jam muudab sel aastal ühe viiest kasutusele võetavast sõjalennukite angaarist striptiisi-alaks, kus mõlemal festivali ööl toimuvad professionaalsed erootikaprogrammid.

Festivali meediajuht Reno Hekkonens kommenteeris Elu24.ee’le, et erootilist

show

d saab mõlemad ööl nautida 4-5 tundi järjest. Kusjuures silmailu ei pakuta mitte ainult meestele vaid kindlasti ka naistele.



Teistes kunagistes sõjalennukite angaarides ehitatakse üles Drum`n`Bass lava, Chill Lounge ning DJ Club ja Tuning Hitz Arena. Viimases saavad soovijad kogenud DJ-de juhatamisel ise plaadikeerutajana kätt proovida.



Üle 70 DJ esinemise koondava Airport Jami peaesinejad on sel aastal aasia superstaar-DJ Yoji, maailma hetke üks nimekamaid DJ-sid Marco V, trance muusika pioneer Johan Gielen ja hardstyle’i lipulaev Daniele Mondello.



Festivali teisel päeval toimub Airport Jami raames Kiltsi lennurajal autospordi kõige showlikuma ala - Dragrace`i kiirendusvõistlus. 70 võistkonda Eestist, Soomest ja Rootsist osalevad spetsiaalselt kiirendusvõistlusteks ümber ehitatud autodel karikasarja tiitli eest.



Kolmandat aastat järjest toimuv festival toob kokku klubimuusika- ja kiirendusvõistluste fännid Eestist ning lähiriikidest. Eelmisel aastal külastas Airport Jami ligi 7000 inimest.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles