Kanal 2 peeti vastla- ja Vigla-päeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talviste lõbude lõppu ja paastu algust tähistati Kanal 2 traditsioonilise vastlapeoga.

Samale päevale langes ka «Reporteri» boss Ivar «Vana» Vigla 48. sünnipäev, niisiis oli pidutsemiseks põhjust küllaga. Vaid Vigla ise hoidis oma tuntud tagasihoidlikkuses kõrvale, kuid vastlad olid see-eest täies kooseisus kohal.


Sündmus kulges sportlikus ning isamaalises meeleolus. Telekanali rõdule oli püstitatud pisike liumägi ja (lähenevat riigipüha silmas pidades) portatiivne jäine võidusammas. Telekanali töötajad sõid vastlakukleid (mida oli palju) ja hernesuppi (mis maitses hea), peale rüübati asjakohaseid jooke.

Kuna laiemal publikul on juba tavaks Elu24 peatoimetaja Anu Saagim aeg-ajalt asja eest-teist taga risti lüüa, tegi Anu sedakorda pealtvaatajatele ise seda heameelt ning ronis vabatahtlikult lumest ja jääst ristile.

Seejärel võttis rahvalikud viisid üles multiandekatest teletöötajatest spontaanselt kogunenud kapell Üllar Luubi juhtimisel ning pidu jätkus täie hooga. Kehakinnitust jätkus kõigile ja jooki toodi juurdegi.

Vaadake tänaõhtust Reporterit, küllap saab nalja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles