Scorsese ja De Niro plaanivad filmile «Taxi Driver» järge

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Taxi Driver». Pildil Robert de Niro Travis Bickle´ina
Kaader filmist «Taxi Driver». Pildil Robert de Niro Travis Bickle´ina Foto: wikipedia. org

Režissöör Martin Scorsese ja näitleja Robert De Niro plaanivad teha 1976. aasta menufilmile «Taxi Driver» järje.

Berliini filmifestivalil paljastatud informatsiooni kohaselt peaks uue maffiast rääkiva filmi juures olema konsultandiks vastuolulist detailide poolest tuntud režissöör Lars Von Trier, kirjutab Hollywood Reporter.

Originaalfilm «Taxi Driver» räägib  Vietnami sõja veteranist Travis Bickle`ist, kes kannatab unetuse ja depressiooni küüsis. Mehel tekib kinnisidee puhastada New Yorgi tänavad eabsoovitavast elemendist.

Filmi «Taxi Driver» käsikirja autor Paul Schrader mainis paar aastat tagasi, et Scorsese ja De Niro plaanivad uut samalaadset filmi.

«Martin Scorsese rääkis mulle oma plaanist teha linateosele «Taxi Driver» järg, milles peategelane oleks märgatavalt vanem,» lausus stsenarist.

Scorsesel ja De Nirol valmis ajavahemikul 1973 – 1995 koostöös kaheksa filmi.

Scorsese tutvustab Berliini filmifestivalil oma värskeimat teost «Shutter Island». Filmi tegevus toimub 1954. aastal. USA politsei uurib kinnisest psühhiaatriahaiglast patsiendi kadumist, kuid siis tabab piirkonda orkaan.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles