Eesti mees palus kinoekraanilt oma armastatu kätt

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abielusõrmus.
Abielusõrmus. Foto: Corbis / Scanpix

Valentinipäeval leidis Coca Cola Plaza kinosaalis aset romantiline sündmus.


Enne filmi «Valentinipäev» algust ilmus ekraanile video roosiga mehest, kes pöördus saali poole lühikese kõnega, mis käsitles üldjoontes armutundeid. Seejärel küsis mees ekraanil: «Kas sa tuled mulle naiseks?» ja ulatas roosi saali poole.

Sel hetkel tõusis publiku hulgast püsti mees, langes oma kaaslanna ette põlvili ja ulatas talle briljantidega sõrmuse, koos vastava küsimusega muidugi.

Publik puhkes aplausitormi ja naine liigutuspisaraisse. Ilmselgelt sai romantiline kosilane jaatava vastuse. Varsti pärast seda lahkus õnnelik paar kinosaalist.

«Idee tuli internetis surfates,» ütles Maido Rüütel, kes nii romantilisel viisil oma tulevase abikaasa kätt palus. «Leidsin inglisekeelse lehekülje «50 Romantic Ways to Propose», kus antakse ideid romantiliste üllatuste tegemiseks.»

«Loomulikult on minu pruut väga õnnelik, ta puhkes nutma ja jalgki hakkas värisema. Eks ta nii pidigi minema. Ega me filmi vaatama ei jäänud ja see polnud nii plaanitudki,» rääkis Maido. «Läksime jõime rahulikult pokaali veini, ajasime juttu ja olime teineteise jaoks rohkem lähedaselt olemas.»

Forum Cinemas esindaja Liis Mengel ütles, et kino tuleb hea meelega oma reklaamiklientidele ka sellistes küsimustes vastu. Kliendi ja kino vahelisele lepingule viidates ei soovinud ta «reklaami» maksumust avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles