Katrin Siska teeks koos Madonnaga joogat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: Reuters / Scanpix

Ansambel Vanilla Ninja klahvpilli-kaunitar Katrin Siska tunnistas naisteportaalile Buduaar, et sooviks lähemalt tutvust teha Madonnaga.



Kuna naisi ühendavaks teemaks on jooga, võikski koos joogat harrastada, arvas Katrin, kelle sulest ilmub igal nädalal ajakirjas Kroonika piltidega varustatud «Joogakool».

Buduaari nädala küsimustele vastates jutustas Siska veel näiteks oma hirmudest ja sündmustest, mis jalust nõrgaks võtavad.

Mis võtab sind jalust nõrgaks?

Positiivses mõttes võtab jalust nõrgaks mõni ootamatult saabunud ning kauaoodatud sündmus… :). Näiteks supermõnus suveilm, aktiivne puhkusereis, üle pika aja kohatud tore sõbranna vms.

Kas elaksid 5000 krooniga kuus ära? Kui ei, siis miks?
Oleneb sellest, KUS ma selle rahaga hakkama saama peaks. Näiteks Indias saaks 5000 krooniga kuu aja jooksul endale lõbu laialt jagada.

Paljudel inimestel on midagi, mida nad kardavad, näiteks: liftiga sõita, olla akendeta toas jne. Kas sul on ka mõni foobia?
Jah on küll, aga ma ei julge nendest eriti rääkida.

Millised vastassoo esindajad sulle ei meeldi? Miks?

Siin pole mingit põhjust...Kui nad ei meeldi, siis nad lihtsalt ei meeldi.

Millise Eesti või välismaa staariga tahaksid tutvuda? Miks?
Tahaksin lähemalt tutvuda Madonnaga, et saaksin temaga koos joogat harrastada :)!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles