Pildigalerii: kuulsused müüsid sõbrapäeval enda disainitud ehteid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrapäeva ehtebasaar Viru Keskuses 13.02.10 - Piret Järvis ja Karolin Kuusik
Sõbrapäeva ehtebasaar Viru Keskuses 13.02.10 - Piret Järvis ja Karolin Kuusik Foto: Jelena Rudi
Viru keskuses toimus nädalavahetusel esimene heategevuslik sõbrapäeva Ehtebasaar, kus kuulsused müüsid oma disainitud moeehteid. Müügist laekunud tulu annetati Heateo Sihtasutusele.

Iga iluasjake andis aimu prominendi iseloomust. ETV saatejuht Anu Välba müüs näiteks televisiooniteemalisi prossikesi, mis läksid müügiks kui kuumad saiad. Inese ehted olid kergelt hipilikud - kaunistatud täpiliste sulgedega, bravuuritar Anu Saagimi aksessuaaridel ilutsesid aga Swarovski kristallidega kaunistatud deemonid ja inglid. 

Veel olid kohal enda disainitud ehetega Karolin Kuusik, Liisi Eesmaa, Merle Liivak, Jevgeni Fokin, Martin Saar, Kalamari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusma ja Piret Järvis. Iga ehet loodi täpselt 50 ja tükihinnaks kujunes 200 krooni.

Kõige agaramalt tegi sõbrapäeva sisseoste Euroopa Parlamendi liige Siiri Oviir, kes leidist igast letist midagi meelepärast. Teiste seas võis ehteid uudistamas näha ka Koit Toome elukaaslast Kaia Triisat koos pisitütrega ja Toomas Luhatsit koos elukaaslasega. 

Heateo Sihtasutusele teenisid kuulsused kokku 43 800 krooni. 

Kiika pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles