«Ärapanija»: mis saab me kallist Linnahallist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ärapanija» saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja
«Ärapanija» saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja Foto: Kanal 2

Mart Juur ja Peeter Oja alustasid seekordset «Ärapanijat» eriti pidulikult - roosi, südame, suuskade ja tiigrimaskiga.

USA ettevõte lubas Tallinna Linnahalli investeerida miljoneid dollareid ja tundus, et oleme rahalises mõttes või sees. Just nimelt tundus, sest nüüd teatas USA saatkond, et mingit garantiid ei ole.

Abilinnapea Taavi Aas selgitas, et see on puhtalt ärapanemise teema.

Ärapanijatel on linnavalitsusega soe ja südamlik suhe ning saates selgitas olukorda härra Jüri Pihl (alias Peeter Oja) isiklikult. «Garantiidega on lood väga hästi, tundub, et siin on ärapanemine suurelt ette võetud ja Taavi Aas ei saa asju päris korrektselt välja öelda,» selgitas ta.

Kuid USA saatkond on selgelt öelnud, et ei ole garantiid... «USA saatkond valetab!» kuulutas abilinnapea ja kinnitas, et garantii on garanteeritud suht-koht kindlasti.

Vähe sellest, et Linnahallile on miljardeid taha pandud, on raha saanud ka Priimula ja Pojengi tänava kanalisatsioon, mis on kindlasti Mähe rahvale hea uudis. «Ühendamisel on ka Trummi põik 4 telefonikaabel, aga riik võiks ka mõne asjaga tegeleda,» arvas abilinnapea. Selle mõttekilluga oli paslik intervjuu lõpetada.

Lisaks selgitasid ärapanijad mida teha, kui teil on paljas naine ja tuleb elektrikontrolör, rääkisid Riigikogu poltergeist Toivo Tootsenist ning Oja joonistas üles oma nägemuse vabariigi aastapäevakontserdist.

Kuna Kesknädal kirjutas erakondade võrdsest kohtlemisest teleekraanil, seadis «Ärapanija» seekordseks saateks üles parteimõõdiku. Selgus, et teleekraanil on vaieldamatu liider Keskerakond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles