Alla Pugatšova võttis Anu Saagimi kingitud buketi Riiga kaasa

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagimi kingitud buketti pakitakse autosse.
Anu Saagimi kingitud buketti pakitakse autosse. Foto: paparatso
Superdiiva Alla lasi bravuuritar Anu kingitud hiiglasliku lillebuketi sisse pakkida ja võttis selle Riiga sõites kaasa.

Alla Pugatšova kontserdi korraldaja Timur ütles, et Alla palus spetsiaalselt kaasa pakkida «selle suurepärase, võimsa buketi», mille ulatas talle kontserdi ajal Anu Saagim.

Lisaks sellele reisisid koos Allaga Riiga tema endise abikaasa, vene estraaditähe Filipp Kirkorovi saadetud valgetest lilledest bukett ning Tallinna linnapea Edgar Savisaare annetatud kollaste rooside kimp.

Eelmisel aastal oma juubeli puhul üllitatud eriajakirjas rääkis Pugatšova, et talle ei meeldi lõikelilled. Oma kodus eelistab ta näha vaid kunstlilli.

Selles lähtuvalt tellis Elu24 peatoimetaja Eesti tuntuimate lilleseadjate, Mart Haberi ja Taivo Pilleri käest, hiiglasliku kunstlilledest, aga see-eest ehtsate paabulinnusulgedega kaunistatud buketi (hind ligi 4000 krooni). See kingitus läks primadonnale niivõrd südamesse, et ta võttis selle kaasa ja küllap ehib kunstiteos tulevikus tema luksuskorterit.

 Jah, Alla Borissovna eelistab igavikulisi väärtusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles