Metsatöll esitleb koos RAMiga albumit rekordkontserdil

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöll ja Rahvusmeeskoor tulevad taas üheskoos lavale.
Metsatöll ja Rahvusmeeskoor tulevad taas üheskoos lavale. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Mõne nädala pärast, 3. märtsil näeb ilmavalgust Metsatöllu neljas stuudioalbum "Äio", mida bänd esitleb kahe omapärase kontserdiga 19. ja 20. märtsil Tallinna Rock Cafés.


Eriliseks teeb kontserdid see, et oma läbi aegade pikimas kavas kannab Metsatöll koos RAMiga ette nii kogu uue materjali kui ka bändi loomingu DVD-lt "Raua needmine".

Kahetunnisesse kontserdisse mahub noppeid kõikidelt eelmistelt albumitelt.

"Kui sügisel lindistasime uue albumi tarbeks RAMi meeskoori partiisid, käisid mehed ise meile välja mõtte, et kui presentatsiooniks läheb, tulevad ja laulavad nad ka," rääkis Metsatöllu laulja Markus.

"Et nii paljude esinejatega projekt on ülimalt keeruline ja kulukas ning tehniline ettevalmistus venib kindlasti ööpäeva pikkuseks, otsustasime mõlemad kontserdid teha ühes kohas," viitas trummar Atso asjaolule, et vaatamata tihedatele sõprussuhetele, pole Metsatöll siiski kogu rahvusmeeskooriga leibasid ühte kappi pannud ja lähiajal rohkem niisama suurejoonelisi kontserte oodata ei ole.

Reedel, 19. märtsil avab Rock Café uksed kell 21 ja kontsert algab tund aega hiljem. Laupäeval, 20. märtsil aga on uksed lahti juba kell 16 ja kontsert algab kell 17.

"Reedesele kontserdile kahjuks alla 18aastased ei pääse ja vanemad inimesed saavad rahulikult lipsu lõdvaks lasta, et noorte ees pärast piinlik ei oleks. Laupäeval aga vanusepiirangut ei ole," ütles Atso.

Enne kontserte jagavad töllud tund enne lavaleminemist soovijatele autogramme ja vastavad ükskõik millistele küsimustele.

3. märtsil ilmuv Metsatöllu neljas album "Äio" valmis koostöös rahvusvahelise kontserni Universal Soome tütarfirmaga Spinefarm Records.

Plaadiesitluste pääsmed on saadaval Piletilevi ja Tiketti müügipunktides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles