Tanel Padar tegi kõrvarõngad vinüülplaatidest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehtebasaar Viru Keskuses 13.02.10 - Avaliku elu tegelased Anu Välba, Merle Liivak, Anu Saagim, Ines, Jevgeni Fokin, Martin Saar, KalaMari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusmaa, Piret Järvis ja Tallinn Dolls duo Karolin Kuusik ning Liisi Eesmaa  on võtnud nõuks heategevuse nimel kujundada ise ehteid, mis väljendavad nende isikupära.
Ehtebasaar Viru Keskuses 13.02.10 - Avaliku elu tegelased Anu Välba, Merle Liivak, Anu Saagim, Ines, Jevgeni Fokin, Martin Saar, KalaMari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusmaa, Piret Järvis ja Tallinn Dolls duo Karolin Kuusik ning Liisi Eesmaa on võtnud nõuks heategevuse nimel kujundada ise ehteid, mis väljendavad nende isikupära. Foto: kalamari
Laupäeval, 13. veebruaril kell 12.00 kogunevad tuntud avaliku elu tegelased Viru Keskuse aatriumisse, et alustada heategevusliku Ehtebasaariga.

Kohal on isiklikult Anu Välba, Karolin Kuusik, Liisi Eesmaa, Merle Liivak, Anu Saagim, Jevgeni Fokin, Martin Saar, Kalamari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusma ja Piret Järvis.

Ühiselt jäädvustakse oma allkirjad hiigeltšekile, mis nädala pärast Heateo Sihtasutusele koos numbriga üle antakse.

Plaate keerutab DJ Martin Veisman ja mikrofoniga dirigeerib Zenja Fokin.

Elu24 uuris, milliste ehetega osaleb rokkstaar Ehtebasaaril. 

Eesti vingem rokkstaar lähtus oma staatusest ja tegevusest - ilmselgelt ei saa ta midagi muud ka eheteks teha kui muusikat. Sellest ka ehtsatest vinüülidest tehtud kõrvarõngad naistele.

 Kiika Taneli disainitud ehteid! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles