Edgar Savisaar kavatseb Alla Pugatšova kontserti külastada

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alla Pugatšova saabus Tallinna
Alla Pugatšova saabus Tallinna Foto: Jelena Rudi

Tallinna linnapea plaanib täna õhtul Saku suurhallis kuulata vene superstaari Alla Pugatšova kontserti.


Pugatšova (60) viibib Tallinnas seoses oma hüvastijätutuuriga «Armastuse unenäod». Teada on, et pärast saabumist täna hommikuse Moskva rongi pealt puhkab Pugatšova hotellis Olümpia. Kohtumisi fännidega ega pressikonverentsi planeeritud ei ole.

«Linnapea läheb muidugi Alla Pugatšova kontserdile ja talle on suureks auks kohtuda sellise legendaarse muusikuga. Seda enam, et see on nende esimene kohtumine,» ütles Tallinna linnavalitsuse nõunik Liina Oja.

«Tegu on maailmakuulsa tähega, keda võib võrrelda Madonnaga või näiteks Tina Turneriga. Nii pikka aega laval vastu pidada ja kogu aeg suuta oma kuulajaid positiivselt üllatada!» vahendas Oja Saviaare hinnangut lauljanna talendile. «Linnapea jaoks pärineb Alla Pugatšova kõige meeldejäävam laul siitsamast Baltimaadest, loomulikult on see Raimonds Paulsi «Miljon helepunast roosi».»

Linnapea kavatseb lauljannale kinkida lillebuketi. «Kollane värv on kuninglik värv ja linnapea püüab seda lillede valikul arvestada,» rääkis Oja kingituse kohta.

Teada on, et Alla lemmiklilled on valged kuningliiliad. Lõikelilli ei armasta ta üldse, oma kodus eelistab diiva hoopis kunstlilli.

«Kui võimalik, siis kohtub Savisaar Pugatšovaga pärast kontserti,» ütles Oja. «Koos Savisaarega viibib kontserdil 5000 Alla Pugatšova fänni.»

Varasemas telefonivestluses rääkis Oja, et ilmselt saadab Savisaart kontserdil linnavalitsuse nõunik Moonika Batrakova.

Pärast kontserti istub Pugatšova autosse, et sõita Riiga, kus toimub tema tuuri järgmine kontsert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles