Tiigriaasta erisaade paljastab tuleviku ning Savisaare plaanid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Veidemann-Makko ja Edgar Savisaar saates «Mida toob tiigriaasta?»
Anna-Maria Veidemann-Makko ja Edgar Savisaar saates «Mida toob tiigriaasta?» Foto: TV3

Pühapäeval näeb TV3 ekraanil tiigriaasta algusele pühendatud saadet, kus vaadatakse tulevikku, otsitakse õnne retsepti, minnakse loomaaeda tiigreid imetlema ning usutletakse tiigriaastal sündinud Edgar Savisaart ja Anu Saagimit.

«Mida toob tiigriaasta?» uurib, kelle jaoks on Hiina kalendri järgi algaval valge metall-tiigri aastal varuks rohkelt õnne ja armastust ning millist saatust on oodata tiigriaastal sündinud kuulsustel.

«Valisin saatesse Eesti kaks kõige tuntumat tiigrit, kes on karismaatilised ja jõulised omal alal – Anu Saagimi ja Edgar Savisaare,» ütles saate juht ja toimetaja Anna-Maria Veidemann-Makko.

«Kui Anu Saagimi usutlus haarab tuntud värvikusega, millest ei puudu bravuuritarile omased skandaalsed paljastused suhetest tiigriga, siis Edgar Savisaar näitab saates just sellist palet, mis on tihti karmi koore all peidus.»

Saatejuhi sõnul vastab härra linnapea üsnagi isiklikele küsimustele avatult ja põnevalt ning vestleb sellestki, mida tähendavad tema jaoks õnn ja armastus.

Astroloogid Igor Mang ja Edda Paukson räägivad saates, kellele tuleb tiigriaasta iseäranis õnnelik ning millisteks ohtudeks tasub valmis olla. Samuti esineb saates müstiline numeroloog Kai Tamm, kes paneb kokku Avesta kalendrit ning Feng Shui spetsialist Janno Seeder selgitab, kuidas õnne retsepti leida.

Noor disainer Ksenja Joost kirjeldab, kuidas end «tiigrile» meelepäraselt riietada ehk tutvustab põgusalt 2010. aasta moesuundi.

«Saadet alustame aga loomaaiast, kus alati sümpaatne ja sõbralik Mati Kaal räägib tiigritest. Saame teada, miks Tallinna loomaaias valgeid tiigreid pole ning teeme tutvust praeguste tiigritega,» ütles Anna-Maria Veidemann-Makko.

«Mida toob tiigriaasta?» on TV3 eetris pühapäeval kell 19.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles