10 sõpra, keda iga naine vajab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisel peaks olema vähemalt kümme sõpra, arvab raamatu autor Sally Koslow.
Naisel peaks olema vähemalt kümme sõpra, arvab raamatu autor Sally Koslow. Foto: Panther Media/Scanpix

Sul võib küll olla lõputult pikk sõprade nimekiri mõnes suhtlusportaalis, kuid tegelikkuses vajad enda kõrvale ka paari lihast ja luust sõpra.


Suurbritannias on müügile tulnud Sally Koslowi raamat «With Friends Like These», mis räägib lähemalt meile nii olulistest sõprussuhetest, vahendab Expressen.



Autori arvates on lähedased sõbrad nagu oaas keset stressirohket argipäeva, samuti on sõbrad need, kes meile hea enesetunde annavad.

Koslowi hinnangul on olemas kümme erinevat tüüpi sõpru, keda vajab iga naine.


1. Hingesugulane

Te mõtlete ühtemoodi, teil on sarnased huvid ja vaated. Kui sul seisab ees raske otsuse langetamine, siis mõtled alati, mida tema teeks.

2. Sinu vastand

Tuleb välja, et üks kõige kosutavamaid ja rikastavamaid sõprussuhteid on kahe täiesti erineva inimese vahel. Ta võib olla sõber, kes on sinust tunduvalt vanem või siis noorem. Vanemalt saad sa häid nõuandeid ning noorem meenutab sulle neid aegu, kui sa veel ise noor olid. Selline sõber aitab elule hoopis uue nurga alt vaadata.

3. Ergutav ja tähelepanelik sõber

Komplimente ei ole kunagi liiga palju ning on tore, kui hea stiilitunde ja silmaga sõber sinu äsja ostetud prilliraame kiidab.

4. Turvaline ja toetav sõber

Te olete tundnud üksteist terve igaviku ning ka teie perekonnad tunnevad teid mõlemaid hästi. Kui tööl viltu veab või suhted kriisi sattuvad, on ta alati olemas, kuigi te ei pruugi muidu üldse nii tihti suhelda.

5. Peoloom

Küllap on see üks neist sõpradest, kes sinu partnerile väga ei meeldi. Kuid igal juhul on tegemist inimesega, kes aitab sul unustada kõik mured ja kas või ühe õhtu ainult lõbutseda. Ta on sõber, keda harva miski šokeerib ning ta on viimane, kes sind hukka mõistma hakkab.

6. Sõber väljaspool sõpruskonda

Ta on sõber sealt kusagilt väljastpoolt, keegi, kellega sa jagad asju, millega teistel mingit pistmist ei ole. Ta teab sinu nõrkusi ja kirgesid ning sa kohtud temaga tavaliselt eraldi.

7. Kolleeg

Talle saad sa rääkida möödunud nädalavahetusest, laste koolivaheaja plaanidest ja suhteprobleemidest. Te klatšite kohvitassi taga ülemust ning toetate üksteist, kui töö või armuasjad ummikusse jooksevad. Kui sul selline «relvaõde» töö juures veel puudub, siis on viimane aeg ta leida.

8. Sõber nii heas kui halvas

Te olete nagu sukk ja saabas, alati koos ning jäätegi kokku.

9. Sinu sõbra sõber

Mõnikord võib üks sõber lisaks endale ka rohkem kaasa tuua - veel ühe sõbra.

10. Meessõber

Teatud valdkondades vaid sõbrataridest ei piisa, mistõttu on ka meessõbral mitmeid olulisi funktsioone. Eelkõige aitab ta mõista, kuidas mehed mõtlevad. Kui sul meessõber veel puudub, siis olgu tema leidmine sinu lähiaja ülesandeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles