Selgunud on avasaate «Su nägu kõlab tuttavalt» parodeeritavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» logo
«Su nägu kõlab tuttavalt» logo Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» teise hooaja avasaate kõik parodeeritavad on selgunud. Juba sel pühapäeval kehastuvad meie endi kaheksa armastatud artisti nii kodu- kui ka välismaisteks staarideks.

Rahva ette astuvad Ott Lepland, Gerli Padar, Koit Toome, Maia Vahtramäe, Nele-Liis Vaiksoo, Andero Ermel, Kaire Vilgats ja Jüri Vlassov.

Avasaate parodeeritavad on järgmised:

Gerli Padar – BLÄCK ROKIT

Ott Lepland – ANNE VESKI

Andero Ermel – HARDI VOLMER

Nele-Liis Vaiksoo – BIRGIT ÕIGEMEEL

Kaire Vilgats – SABRINA

Jüri Vlassov – ROD STEWART

Koit Toome – JOEL STEINFELDT

Maia Vahtramäe – RUSLANA

Etteasteid hindab neljaliikmeline žürii, kuhu kuuluvad juba tuttavad Olav Osolin, Andrus Vaarik ja Elina Pähklimägi ning neljanda kohtunikuna on igas saates üllatajaks keegi eelmise hooaja  osalejatest.

Jätkuvalt ei lange «Su nägu kõlab tuttavalt» saadetest keegi välja, küll aga selgitatakse iga saate lõpus välja võitja, kes saab annetada 1000 eurot enda poolt valitud heategevusorganisatsioonile.

Teise hooaja võitja selgub detsembrikuises finaalis Saku Suurhallis ning siis on võitja poolt annetuseks mõeldud heategevussumma juba 10 000 eurot.

«Su nägu kõlab tuttavalt» põhineb teleformaadil Your Face Sounds Familiar, mis on vallutanud telepubliku kogu maailmas.

Saade alustab Mart Sanderi juhtimisel TV3s sel pühapäeval kell 19.30.

Vaata ka videot ettevalmistusest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles