Liisi Eesmaa müüb Ehtebasaaril tulevikuehteid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehtebasaar Viru Keskuses 13.02.10 - Avaliku elu tegelased Anu Välba, Merle Liivak, Anu Saagim, Ines, Jevgeni Fokin, Martin Saar, KalaMari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusmaa, Piret Järvis ja Tallinn Dolls duo Karolin Kuusik ning Liisi Eesmaa  on võtnud nõuks heategevuse nimel kujundada ise ehteid, mis väljendavad nende isikupära.
Ehtebasaar Viru Keskuses 13.02.10 - Avaliku elu tegelased Anu Välba, Merle Liivak, Anu Saagim, Ines, Jevgeni Fokin, Martin Saar, KalaMari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusmaa, Piret Järvis ja Tallinn Dolls duo Karolin Kuusik ning Liisi Eesmaa on võtnud nõuks heategevuse nimel kujundada ise ehteid, mis väljendavad nende isikupära. Foto: kalamari
Vahetult enne sõbrapäeva, 13. veebruaril kella 12–16 toimub Viru Keskuse aatriumis esimest korda heategevuslik Ehtebasaar.

Ehtebasaaril tulevad müüki Anu Välba, Tallinn Dolls duo Karolin Kuusiku ning Liisi Eesmaa, Merle Liivaku, Anu Saagimi, Jevgeni Fokini, Martin Saare, Kalamari, Tanel Padari, Hannaliisa Uusmaa ja Piret Järvise omadisiainitud unikaalsed ehted ning aksessuaarid.

Iga värske disainer paiskab müüki 50 erinevat ehet ning esimest korda Eestis müüvad nad karakteripäraseid disainehteid ise.

Ehete hinnad on vahemikus 150-200 krooni. See on suurepärane kingitus sõbrapäevaks!

Elu24 uuris miks osaleb moekunstnik ja stilist Liisi Eesmaa Ehtebasaaril.

Liisi teeb heategevuse nimel oma tõelise «mina» ehteid, need on tuleviku ja fantastika maigulised. Alguse saanud aastataguset peegelkollektsioonist.

Tulemuseks on tehnoloogilisi võtteid jumaldavad ja õlilaigulist värvi kiirgavad kõrvarõngad ja keed. Liisi ise ütleb, et tegu on tulevikuehetega.

Kogu ehete müügist saadud tulu annetatakse Heateo Sihtasutusele www.heategu.ee, kes paigutab müügitulu sotsiaalsesse ettevõtlusesse. Heateo Sihtasutus leiab üles sotsiaalsed algatused, millel on suurim potentsiaal Eesti ühiskonda muuta.

Kiika Liisi ehet! Kuidas meeldib? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles