Anu Saagim meelitas õhtusöögilised voodisse teki alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bravuuritar Anu Saagim naudib hommikusöögiks kreemitorti
Bravuuritar Anu Saagim naudib hommikusöögiks kreemitorti Foto: Inna Mehhovitš
Sarja «Õhtusöök viiele» hooaja viimasel nädalal osalev Anu Saagim suhtus külaliste võõrustamisse loominguliselt ning vallatult.

Lisaks Anule osalevad sel nädalal sarjas meretranspordi korraldaja Andre, hetkel lastega kodus toimetav Helen L., kontorimööblifirmas ametis olev Mikk ning sommeljee ja baaridaam Helen R.

Anu kutsus külalised oma voodisse ja kuna eelroog sisaldas ainult vahuveini ja paari viilu saia, läksid keelepaelad kergasti valla. Muu huvitava seas selgus, et keel tuleb sisse panna, kui tõusma hakkab.

Koduperenaine Helen andis teisele roale hävitava hinnangu: «Mul oli juba esimesest roast kõht tühi ja see võis olla maailma kõige kallim juust, aga maitse poolest polnud see üldse mitte hea.»

Magustoiduks serveeris Anu kõrgekvaliteedilist šokolaadi ning andis karmi hinnangu mõnede külaliste figuurile.

«Me oleme voodis, meil on šampanja ja šokolaad. Võtame üleliigsed riided ära ja läheme teki alla,» tegi Anu viimaks vallatu ettepaneku.

Õhtu lõppedes leidsidki kõik end alasti teki alt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles