Lihtne-Triin ja Dressi-Toivo löövad vanalinnas lamenti

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Astoriasse võib ka lihtsalt riietuda: Dressi-Toivo ja Lihtne-Triin.
Ööklubi Astoriasse võib ka lihtsalt riietuda: Dressi-Toivo ja Lihtne-Triin. Foto: Rene Pringi

Ebaõnnestumised lausa armastavad «Lihtsa elu»

Triinu

aka

Triin Tulev-Pilti

. Alles see oli kui politsei Triinu korteriukse maha lõi. Nüüd lööb Triin pealtnägijate sõnul lamenti ühe vanalinna restorani sisehoovis, kus asub väidetavalt ka Triinu ja tema elukaaslase,

Dressi-Toivoks

hüütud abikaasa elukoht.


Nimelt olla Triinu elukaaslane Toivo Pilt ühe Vene tänava restorani töötaja sõnul nende sisehoovi oma sigaretikoni visanud ja oma teo inetust kohe üldse mitte tunnistada tahtnud.

«Sina ole üldse vait ja mine kasvata oma debiilikutest lapsi!» käratanud Dressi-Toivo restorani juhatajale, kui see samas hoovis puhkepausi tehes Toivo tähelepanu suitsukonile juhtis.

Esialgu jäi asi sinnapaika, kuid õige pea tormas korterist välja ka Triin Pilt isiklikult ja nõudis tema meest kõnetada julgenud naise nime. Nime teada saanud, keeldus Triin aga ise oma nime ütlemast, vaid leidis, et lausest «Mis see sinu asi on, vanamutt!» peaks küsijale täiesti piisama.

Piltide perekond ei piirdunud siiski vaid sellega. Lihtne-Triin otsustas ära kasutada oma väikest seotust, niigi juba oma lühikese ilmumise aja, skandaale kogunud portaaliga Trend24 ja helistas järgmisel päeval restorani Trend24 portaali esindajana.

Sapine blondiin nõudis, et soovib teha kaebust restorani koristaja peale, nimetades sealjuures aga juhataja nime. Nõudnud juhatajat, sattus talle aga telefonitoru otsa sama inimene, keda eelmisel päeval karmide sõnadega nahutanud oli. Ekslikult osutus Triinu poolt koristajaks peetud naine aga menuka Tallinna vanalinnarestorani juhiks ja omanikuks.

Restorani personal ja inetu intsidendi pealtnägijad jäävadki nüüd põnevusega ootama, kuidas Piltide perekond kavatseb oma naabritega head suhted taastada ja mida arvavad portaali Trend24 tegijad Lihtsa-Elu Triinust kui oma mainekujundajast?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles