Karolin Kuusik disainib sõbrapäevaks ehteid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehtebasaar Viru Keskuses 13.02.10 - Avaliku elu tegelased Anu Välba, Merle Liivak, Anu Saagim, Ines, Jevgeni Fokin, Martin Saar, KalaMari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusmaa, Piret Järvis ja Tallinn Dolls duo Karolin Kuusik ning Liisi Eesmaa  on võtnud nõuks heategevuse nimel kujundada ise ehteid, mis väljendavad nende isikupära.
Ehtebasaar Viru Keskuses 13.02.10 - Avaliku elu tegelased Anu Välba, Merle Liivak, Anu Saagim, Ines, Jevgeni Fokin, Martin Saar, KalaMari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusmaa, Piret Järvis ja Tallinn Dolls duo Karolin Kuusik ning Liisi Eesmaa on võtnud nõuks heategevuse nimel kujundada ise ehteid, mis väljendavad nende isikupära. Foto: kalamari
 Vahetult enne sõbrapäeva, 13. veebruaril kella 12–16 toimub Viru Keskuse aatriumis esimest korda heategevuslik Ehtebasaar.

Ehtebasaaril tulevad müüki Anu Välba, Tallinn Dolls duo Karolin Kuusiku ning Liisi Eesmaa, Merle Liivaku, Anu Saagimi, Jevgeni Fokini, Martin Saare, Kalamari, Tanel Padari, Hannaliisa Uusmaa ja Piret Järvise omadisiainitud unikaalsed ehted ning aksessuaarid.


Iga värske disainer paiskab müüki 50 erinevat ehet ning esimest korda Eestis müüvad nad karakteripäraseid disainehteid ise.

Ehete hinnad on vahemikus 150-200 krooni. See on suurepärane kingitus sõbrapäevaks!

 

Elu24 uuris stilist Karolin Kuusikult, miks ta osaleb Ehtebasaaril?

Karolin Kuusik: Võtan üritusest osa seetõttu, et ma ei taha disainerina jääda kitsasse riiete disainimise piiridesse. Mind inspireerib see, et üritusel ei ole konkreetset etteantud teemat - kõik võivad fantaasial vabalt lennata lasta ja kõige huvitavamaid ehteid disainida.

Kiika Karolini ehet! Kuidas meeldib? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles