Hannaliisa Uusmaa disainib HU?`le esinemisehted

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2009 Vene Teatris, 19.03.2009
A Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2009 Vene Teatris, 19.03.2009 Foto: Photo Factory
Vahetult enne sõbrapäeva, 13. veebruaril kella 12–16 toimub Viru Keskuse aatriumis esimest korda heategevuslik Ehtebasaar.

Ehtebasaaril tulevad müüki Anu Välba, Tallinn Dolls duo Karolin Kuusiku ning Liisi Eesmaa, Merle Liivaku, Anu Saagimi, Jevgeni Fokini, Martin Saare, Kalamari, Tanel Padari, Hannaliisa Uusmaa ja Piret Järvise omadisiainitud unikaalsed ehted ning aksessuaarid.

Iga värske disainer paiskab müüki 50 erinevat ehet ning esmakordselt Eestis müüvad nad karakteripäraseid disainehteid ise.

Ehete hinnad on vahemikus 150-200 krooni. See on suurepärane kingitus sõbrapäevaks!

Elu24 uuris HU? solistilt Hannaliisa Uusmaalt, miks ta osaleb Ehtebasaaril?

 
Hannaliisa: Nõustusin osalema, sest tegemist on üle pika aja ühe lahedama meelelahutusliku pakkumisega, millega ühtlasi ka abistavat kätt pakkuda saab.

Leslie, minu ja Kalamari koostöö läbi valmib tore komplekt HU? aksessuaare, mida huvilised endale soetada saavad, teisalt ka meie bändi tšikid ise edaspidi laval kanda võivad.

Seega neli meeldivat külge ühes tillukeses projektis. Miks ei peaks siis taolisele pakkumisele JA-tavalt vastama!

Kiika Hannaliisa ehet! Kuidas meeldib? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles