Miks Taylor Swift auhindu vastu võttes jama ajab?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: Reuters / Scanpix
Noor lauljanna Taylor Swift tunnistas, et auhindu vastu võttes veab enesekontroll teda alt ning ta hakkab üsna suvalist juttu ajama.

Mitmeid auhindu (muuhulgas ka neli Grammyt) võitnud neiu sõnul mõtleb ta tänukõned küll alati valmis, kuid otsustaval hetkel ei tule talle siiski meelde, mida öelda, vahendab Femalefirst.

«Mul on olnud õnne mõned auhinnad võita ja alati on esinenud hetk, mil ma lavalt minema kõndides kelleltki küsima pean, mida ma rääkisin,» tunnistas Swift.

«Mul on alati olemas ettekujutus, keda ma tänada tahan, kui võidan, aga kui ma siis lavale lähen, kaotan igasuguse enesekontrolli ja räägin sellest, kuidas ma ei suuda oma võitu uskuda,» selgitas neiu.

«Ma muutun täiesti emotsionaalseks. Lõpuks tänan oma isa, ema, venda ja lemmikloomi. Mul pole mingit kontrolli selle üle, mida suust välja ajan,» kurtis laulja.

Tagatipuks ei mäleta neiu pärast, mida ta üldse rääkis. «Selleks ajaks, kui lavalt minema kõndinud olen, olen kõik räägitu unustanud,» lõpetas Swift.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles