Eksmehed mürgitavad Beatrice`i elu

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trend24 ja Tallinn XO Cup 2008 pidu Astorias. Ka Beatrice-i mehel Priit Kuusikul on aeg modellileiba maitsta.
Trend24 ja Tallinn XO Cup 2008 pidu Astorias. Ka Beatrice-i mehel Priit Kuusikul on aeg modellileiba maitsta. Foto: Rene Pringi

Tänases Kroonikas on pikk lugu

Beatrice

`i ja tema eksmeeste vahelistest jagelemistest kinnisvara ja modelliagentuuride ümber.

Beatrice sõnul olla tema kunagine eksmees Oleg Belokrõlov suisa tema praegusele abikaasale Priit Kuusikule hiljuti kättpidi kallale läinud.

Beatrice pihib seltskonnaväljaandele põhjalikult oma kooselust Olegiga. Vene ärimehe ettevõtmistest nii Eestis, kui mujal maailmas, vangis istumisest, tema ennastohverdavast abistamisest rasketel aegadel ja paljust muust, mis varem siivsalt avalikkuse eest varjul hoitud.

Pihtimusloos pajatab kaunis modell ka oma teisest kaasast Raul Anderssonist, kelle nimele Beatrice heauskselt kunagi oma õitsva modelliagentuuri MASS vormistas. Beatrice`i jutust selgub, et ka Raul tõmbas tal lõpuks lihtsalt naha üle kõrvade.

Avameelses intervjuus Kroonikale tunnistab hetkel Beatrice MASS Modelnet OÜ omanik, et aastatepikkune võitlus Olegiga, talle pooleldi kuuluva Roosikrantsi korteri ja poolelioleva maja pärast Meriväljal, on löönud mõra ka tema koosellu Priiduga.

Beatrice`i praegune kaasa Priit Kuusik on püüdnud oma naist veenda, et oma eksmehelt Olegilt pole tal enam mingit lootust oma kinnisvara tagasi saada, kuid asjatult.

Hiljuti läksid mehed suisa ühel Papilloni üritusel karvupidi kokku. Oleg väidab, et teda rünnanud esimesena Priit ja lubanud ta maha lüüa. Beatrice väidab siiski, et Oleg tõuganud hoopis Priitu esimesena.

Lisaks väidab Oleg, et tüli sai alguse tema tõe näkku ütlemisest Priidule ja Beatrice`ile. Nimelt olla ta juba pikemat aega palunud perekond Kuusikutel, väidetavalt talle kuuluvast Roosikrantsi korterist, välja kolida.

Hetkel töötabki Beatrice hoolega oma paberite kallal, et korteri-ja majatüli asjus kohtu poole pöörduda.

Oleg aga soovitab Beatrice`il ja tema perel oma õnne ehitada oma isiklikus majas ning mitte püüda saada endale seda, mis neile ei kuulu.

Loe 12 lehekülje pikkust suhtesaagat juba lähemalt, selle nädala Kroonikast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles