Lindsay Lohan ja Samantha Ronson kaklesid baaris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Ronson (vasakul) ja Lindsay Lohan
Samantha Ronson (vasakul) ja Lindsay Lohan Foto: THIBAULT CAMUS/AP

Popstaar Lindsay Lohan läks väidetavalt kolmapäeva õhtul oma endise tüdruksõbra Samantha Ronsoniga ühes Los Angelese baaris nii ägedalt tülli, et viskas sõnavahetuse lõpuks Ronsonile joogi näkku.

Möödunud aastal lahku läinud paari tüli leidis aset Lääne-Hollywoodis asuvas baaris The Crown, kus Ronson tihti DJ-na plaate mängimas käib, vahendab WENN.

Lohan läks väidetavalt endast välja pärast seda, kui Ronson talle tähelepanu ei pööranud.

«Sam tegi oma tavapärast iga-nädalast DJ-setti Crowni baaris. Lindsay ilmus umbes õhtul 11 ajal kohale ja tal oli tülitsemise tuju. Ta üritas Sami tähelepanu saada, aga Sam tegi tööd ja ignoreeris järjekindlalt Lindsayd. Oli näha, kuidas Lindsay üha vihasemaks muutub,» ütles lähedalseisev isik teemat kommenteerides.

«Sam tüdines sellest lõpuks ära ja hakkas sõimama Lindsayd sellepärast, et too on purjus ja omadega segi. Selle peale läks Lindsay täiesti endast välja. Ta haaras ühe hoogi ja viskas selle otse Samile näkku. Sam oli maruvihane ja viskas Lindsayd esimese kättejuhtuva helisüsteemi komponendiga. See oli hullumeelne!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles