Pärast KuKu klubi sünnipäeva läheb Kunstihoone remonti

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läinud nädalal toimus Vabaduse väljaku kunstihoones kunstiklubi 75. sünnipäeva puhul võimas bakhanaal, kus ennastunustavalt lõbutsesid kunstnikkond, meedia- ja meelalahutustegelased.


Pärast sünnipäevapidu läheb Kunstihoone remonti. Ligi veerand miljonit krooni maksva remondi käigus parandatakse Vabaduse väljaku rekonstruktsiooni perioodil saalidesse tekkinud praod, värvitakse üle saalide ja fuajee seinad, laed, uksed, aknad ning puhastatakse parkettpõrandad. Remondi käigus saab kunstihoone viienda ekspositsiooniruumina juurde eraldi

black-box'

i tüüpi toa video näitamiseks. Viimati toimus Kunstihoones remont 1995. aastal.

Juba 22. veebruaril taasavatakse Kunstihoone Eesti ühe tuntuma erakollektsionääri Enn Kunila kogu suurnäitusega «Kölerist Subbini. 150 aastat klassikalist maalikunsti Enn Kunila kogust», mis tutvustab enam kui 80 eesti maaliklassikasse kuuluvat teost. Näituse kuraator on Harry Liivrand ja kujundaja Olev Subbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles