«Mida teie arvate?»: Põrsas kotis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Ülo Josing / ERR

 

Oi kui hea on osta. Kes aga eriti palju ostnud on, hakkab ehk ka vaikselt taipama, et arukalt osta on veelgi parem. Sageli ongi nii, et sõnaosavad müügiinimesed müüvad kaupa, mille kasulikkuses peale äsjase ostuga kahekesi jäädes kõvasti kahelda võiks.

Ja meie ikka ostame, sest jääb mulje, et ka me ise muutume peale kalli ostu sooritamist palju paremateks, ilusamateks ja edukamateks. Aga kui see on nii, siis miks tunneme end sageli peale ostujoovastuse lahtumist hoopis pettasaanutena?

 

Tänase saate eksperdid, kes räägivad oma suhetest aruka ostmise ja kavala müümisega: poliitik Evelyn Sepp, reklaamimees Olav Osolin, etiketiõppejõud Maaja Kallast, nõustaja Ülli Kukumägi ja kulturist Ott Kiivikas.

 

Lühifilmides näitlevad Egon Nuter, Marje Metsur, Kaia Skoblov, Indrek Taalmaa ja Liina Tennosaar. Saatejuht Maire Aunaste.

«Mida teie arvate?» Twitteris: http://twitter.com/midateiearvate

ETV-s täna kell 20.05

Kordus esmaspäeval kell 12.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles