«Harry Potteri» staarid teenisid kõige enam

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson ja Daniel Radcliffe
Emma Watson ja Daniel Radcliffe Foto: AFP / Scanpix

Hollywoodi kõige enam teenivate staaride nimekirja tipus olid 2009. aastal «Harry Potteri» näitlejad Emma Watson ja Daniel Radcliffe.

Emma Watson teenis möödunud aastal 30 miljonit dollarit (330 miljonit krooni), kirjutab Vanity Fair.

Hollywoodis kõige enam teeniva 40 isiku nimekirjas on ta 14. kohal. Temast eespool on enamjaolt produtsendid ja režissöörid.  Watson edestas oma teenistusega selliseid kuulsusi nagu Cameron Diaz, Sarah Jessica Parker ja Katherine Heigl.

Meesnäitlejatest teenis enim Daniel Radcliffe, kelle sissetulek oli 41 miljonit dollarit (451 miljonit krooni). Hollywoodi nimekirjas on Radcliffe kuuendal kohal.

Radcliffe`ile järgnesid Ben Stiller 40 miljoni dollari (440 miljonit krooni) ja Tom Hanks 36 miljoni dollariga (396 miljonit krooni).

Hollywoodi enim teenivate isikute nimekirja eesotsas on režissöör Michael Bay, kes sai menufilmi «Transformers: Revenge of the Fallen» eest 125 miljonit dollarit (1,3 miljardit krooni).

Enim teenivate filmitegijate ja -näitlejate nimekirjast leiab näiteks ka Steven Spielbergi, Roland Emmerichi, James Cameroni, J.J. Abramsi, Jerry Bruckheimeri, Tyler Perry, Denzel Washingtoni, Owen Wilsoni, Nicolas Cage, Russell Crowe`i ja Ron Howardi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles