Sekspomm Katie Price abiellus uue kallimaga Las Vegases

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Reid
Alex Reid Foto: Empics / Scanpix

Laiemale avalikkuse ka Jordani nime all tuntud Katie Price abiellus eile pärastlõunal oma poiss-sõbra Alex Reidiga Las Vegases toimunud kiirtseremoonial, ümbritsetuna lähedastest sõpradest ja loomulikult ka Price´i elust tõsielusarja tegevast võttemeeskonnast.

Paar vahetas abielutõotusi Wynn Hotel – nimelise hotelli kabelis ning Price ja Reid väidavad, et soovisid tahtlikult vältida pulmade kommertsialiseerumist, et näidata, et nad on tõeliselt armunud, vahendab Mail Online.

«Katiel ja Alexil on ülimalt hea meel teatada, et nad abiellusid privaatse, lihtsa tseremooniaga 2. veebruaril kell 4 pärastlõunal Las Vegases. Me oleme väga armunud ja vaatame üheskoos tulevikku. Me ei suuda ära oodata, et saaksime tagasi koju jõuda ja tähistada seda koos sõprade ja perega, kes meie soove lõpuni toetavad,» oli kirjas Price´i agendi poolt edastatud pressiteates.

Fännide rõõmuks saavad nad aga Suurbritannia telekanali ITV2 tõsielusarja «What Katie Did Next» vaadates sündmusele tagantjärgi kodus kaasa elada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles