Julia Robertsi soovitus romantiliseks õhtuks: võta kampsun seljast!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts
Julia Roberts Foto: AFP / Scanpix

Hollywoodi kaunitaril Julia Robertsil valmis uus film, mis kannab nime «Valentinipäev». Filmi tutvustaval pressikonverentsil esitati hirvesilmsele näitlejannale küsimusi ka mitte ainult filmi, vaid romantilise valentinipäeva kohta üldisemalt.


Publiku hulgas viibinud naine küsis Julia käest, kuidas teha nii, et poiss-sõber teda valentinipäeval õnnelikuks teeks, kirjutab People. Julia küsis vastu, kas nad juba seksinud on.

Kui naine küsimusele kohe vastata ei tahtnud, hüüdis Julia: «Sina võtsid selle teema üles ja avasid Pandora laeka! Milles probleem? Me lahendame selle küsimuse.»

Roberts soovitaski naisele järgmist: «Broneeri õhtusöök mõnes kenas restoranis - sest on ju ometi aasta kõige tähtsam õhtu - võta klaas head veini ning tõmba kampsun seljast!»

Nõnda öelnud, pöördus Julia enda kõrval istuvate kolleegide poole ning küsis: «Ma arvan, et see ongi edu valem. Kas pole nii, Bradley Cooper?»

Garry Marshalli filmis «Valentinipäev» teevad lisaks Robertsile kaasa ka Bradley Cooper, Jennifer Garner, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Jessica Alba, Shirley MacLaine, George Lopez, Topher Grace ja Hector Elizondo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles