Strippar-Marco: see kokasaate Evelyn on üks väga kahepalgeline naine

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar Marco Ibizal möllamas - suvi 2009
Strippar Marco Ibizal möllamas - suvi 2009 Foto: Erakogu

Neljapäevases saates «Õhtusöök viiele» serveeris magustoitu Marco Tasane, keda saates osaleja Evelyn enda sõnul polnud kutsunud ning kelle arvates tegi telejaam ta kodumaalaste ees lolliks.

Strippar Marco on Evelyni jutust nördinud, sest tema arvates just tänu talle usufanaatikust daam saate võitiski.

«Ma olen terve öö nutnud! Lihtsalt mulle toodi see strippar siia, ma ei tahtnud teda enda majja,» kurtis pahane Evelyn peale saadet Õhtulehele.

Saate toimetaja Marko Paloveer kinnitab aga, et kolmapäevases saates tuli Marco jutuks ja siis Evelyn mainis, et lahe oleks, kui stripparipoiss ka saates osaleks. 

Strippar-Marco arvates ongi kokasaate Evelyn üks väga kahepalgeline inimene. 

Marco: Miks see Evelyn nüüd hoopis sellist juttu räägib, et tema mind enda koju ei tahtnud. Huvitav, kas ta on Kaksikute tähtkujust...

Peale saadet olid nii tema kui ka teised väga rahul minu etteastega ja nüüd selline jutt... Arvasin, et see Evelyn on rohkem täiskasvanulikum ega võta neid netikommentaare nii tõsiselt, aga oh häda, ta pole vist seda kohe mitte.

Kommentaarid olid hävitavad. Võib-olla pole tavakodanik sellega lihtsalt harjunud? 

Kommentaarid pole Evelyni kohta tõesti kiita, aga kellel nii väga on... Sellest ei tasu veel segaseks minna.

On ju ilmselge, et tänu minule seal saates ta selle mängu üldse võitiski... Ta peaks mu jalataldu suudlema!!!

Olin Evelyni poolt kogu aeg... Isegi siis, kui mu sõbral midagi tema vastu oli. Näiteks, et mingi blond kunstküüntega bitch jne. Mina ju kaitsesin teda sellest hoolimata.

Selline inetu pealkiri ja jutt olid minu jaoks küll uudis... Saagu suureks! Ka mina usun jumalat ja saatust ega näe striptiisis mingit tabu. Hoopis Evelyni kahepalgelisus on patt piiblis.

«Õhtusöök viiele» - igal õhtul kl. 19.30 TV 3s

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles