Steven Tyler on valmis Aerosmithi solistikoha eest võideldes kohtusse pöörduma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Tyler ansamblist Aerosmith
Steven Tyler ansamblist Aerosmith Foto: SCANPIX

Ansambli Aerosmith laulja Steven Tyler kavatseb võidelda oma koha eest bändi solistina ning ajakirja Billboard andmetel kavatsevad Tyleri juristid tema Aerosmithist kõrvale jätmise korral kohtu poole pöörduda.

Aerosmithi võimalikust lauljavahetusest on räägitud juba pikka aega ja kuuldusi on eelkõige toitnud kitarrist Joe Perry, kelle suhted Tyleriga on juba pikka aega üsna teravad olnud, vahendab YLE Uutiset.

Tyler ise lükkas ümber kuuldused, mille kohaselt on tal plaan bändist lahkuda ning teadaolevalt kavatsevad ansambli esindajad kohtuda Tyleri juristidega 9. veebruaril, et saavutada kokkulepe jätkamise osas.

Kuuldused uue laulja palkamisest said alguse sellest, kui Tyler augustikuus lavalt õnnetult kukkus ning bänd pidi selle tulemusena katkestama Põhja-Ameerika turnee. Hetkel viibib Tyler valuvaigisti-sõltuvusest vabanemiseks võõrutusravil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles