Enigma solist annab Pärnu spordihallis eksklusiivkontserdi!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enigmaga kuulsaks saanud Andru Donaldsit näeb 6. märtsil Pärnu spordihallis.
Enigmaga kuulsaks saanud Andru Donaldsit näeb 6. märtsil Pärnu spordihallis. Foto: promo

Laupäeval, 6. märtsil annab Pärnu spordihallis eksklusiivse naistepäevakontserdi maailmakuulsa ansambli Enigma laulja Andru Donalds, kellele on see esimene esinemine Baltimaades.


Kontserdi korraldaja Anton Raudkivi osaühingust Pimp Productions nentis, et Jamaicalt pärit Andru Donalds on viimased kümme aastat olnud tuntud kui projekti Enigma üks peamisi lauljaid. Enigma on müünud üle maailma rohkem kui 50 miljonit plaati ja ansamblit on pärjatud enam kui 100 plaatina- ja kuldplaadiga.

Tuntuimatest lugudest on Andru laulnud sisse lood "Seven Lives", "Boum Boum" ja "Modern Crusaders". Tema soolokarjäärist võib esile tuua ülemaailmsed hitid "Mishale" ja "All Out Of Love".

Andru Donaldsi lauljakarjääri aitas alustada produtsent Eric Foster White, kes on karjäärile hoo sisse andnud sellistel staaridel nagu Whitney Houston ja Regina Bell. 1998. aastal liitus Andru Enigmaga.

Naistepäevakontserdil Pärnu spordihallis esitab Andru Donalds nii oma vanu hitte kui täiesti uusi lugusid sel suvel ilmuvalt albumilt.

"Mul on plaanis esitada kontsert, mis on täis üllatusi," lubas Andru Donalds Eesti fännidele. "Ma soovin eestlastele, kes on tuntud kui hea muusika nautijad, kinkida midagi südamest - anda kontsert, mis jäädvustuks mällu kui kaunis sõnum otse Jamaicalt."

6. märtsil toimuva kontserdiga esitletakse ühtlasi Pärnu uue spordihalli kontserdivõimalusi. Suur spordisaal mahutab kuni 5000 pealtvaatajat.

Naistepäevakontserdiga näitab Pärnu spordihall ennast teisest küljest: suurepäraste sportimisvõimaluste kõrval on saal akustiliselt ja ruumiliselt parim paik Pärnu linnas suurkontsertide korraldamiseks.

Piletid Andru Donaldsi naistepäevakontserdile on müügis kõikides Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles