«Mida teie arvate?» võtab sihikule solvumise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Ülo Josing / ERR

Solvumine on teema, millest rääkimisel võiks olla ekspert igaüks meist. Mitte et meile nii meeletult meeldiks teisi solvata, ei, hoopis meid ju solvatakse! Ja miks siis enam kulutada energiat läbirääkimistele kui targem on suu lihtsalt kriipsuks kokku pigistada ja haavunult selg keerata?

 

Saade «Mida teie arvate?» võtab homme õhtul kell 20.05 sihikule kõik naised, kes meeste naljadest aru ei saa, mehed, kelle mehelik uhkus saab riivata ka õrnemast tuulehoost, sugulased, kes aastaid peale sõnasõda teineteisega ei suhtle ja ka kõik need, kes ilma draamata elada lihtsalt ei oska.

Ekspertidena on stuudios näitlejanna Ülle Lichtfeldt, kulturist Ott Kiivikas, etiketiõppejõud Maaja Kallast, nõustaja Ülli Kukumägi ja luuletaja Jürgen Rooste.

Lavastatud lühiklippides näitlejad Ene Järvis, Mari Lill, Egon Nuter, Eero Spriit, Liina Tennosaar, A. H. Tammsaare harrastusteatri näitlejad.

Saatejuht Maire Aunaste.


«Mida teie arvate?» Twitteris:

http://twitter.com/midateiearvate

 

R 29.01.2010 kell 20:05

kordused:

L 30.01.2010 kell 12:30

E 01.02.2010 kell 12:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles