Kaalusaate võitis Andrus O.

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inge Nõuakas
Inge Nõuakas Foto: TV3

Kaalukaima telesarja «Kaalust alla» võitjaks osutus

Andrus Orgo

, kes võttis kokku alla 43,1 kilogrammi.

Saatest lahkununa tuli osalejatel kodus iseseisvalt kaalujälgimist jätkata, seistes silmitsi pärismaailma kiusatustega. Nüüd, kuus kuud pärast esimest kaalumist selgus, kes neist oli parim. Finalistideks olid 31-aastane Inge Nõuakas ja 41-aastane Andrus Orgo.

Lisaks 50 000-kroonisele peavõidule ootas 10 000-kroonine auhind seda, kes suutis kodus protsentuaalselt kõige rohkem alla võtta.

Inge ütles saates, et võidu puhul läheb kindlasti poodi ja ostab uued riided.

Andrus kinnitas, et tal poleks üldse kahju, kui ta auhinnaraha ei võida. «Võitnud oleme niikuinii. Kõige tähtsam - mul on uus keha ja uus energia, mis ei lõpe kunagi,» ütles ta. «Olen rahul sellega, mille olen saavutanud. Väike boonus oleks hea, aga kui ei saa, siis ei juhtu ka midagi hullu.»

Seejärel astusid võistlejad väljahääletamise järjekorras viimast korda kaalule.

Linda võttis poole aastaga alla 12,8 kilo, Chris 9,3 kilo, Heli 17,8 kilo, Katrin 27 kilo, Anu 16,6 kilo, Andrus A. 22,5 kilo, Heidy 9,7 kilo, Jaanika 26,6 kilo ja Andrus P. 14,6 kilo.

10 000 krooni võitis Jaanika, kes võttis protsentuaalselt kehakaalust alla neljandiku.

«Viimased kaks nädalat olid kõige raskemad. Hakkasin mõtlema, et ei sööks äkki midagi ja tegin paha endale,» tunnistas Inge.

«Elu on läinud väga positiivses suunas. Tunnen end 20 aastat nooremana. Tervis on korras, võin teha täpselt seda, mida tahan, mitte nagu vanasti, et mida sain,» muigas Andrus.

Inge, kelle algkaal oli 99,9 kilogrammi, kaalus nüüd 77,7 kilo - kaalust läks alla 22,2 kilo.

Andrus kaalus nüüd 111,9 (algkaal 155 kilogrammi) - kaalulangus 43,1 kilo. Kokku läks kehakaalust alla 27,8 protsenti ja Andrus võitis seega saate.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles