Desmond (Henry Ian Cusick)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Ian Cusick ehk Desmond
Henry Ian Cusick ehk Desmond Foto: Kanal 2

Enne liitumist Citizens teatriga, õppis Henry Ian Cusick Šoti Kuninglikus Muusika ja Draamaakadeemias. Sama teatri-aega jäid tema esimesed peaosad näidendites «The Picture of Dorian Gray», «The Marowitz Hamlet» ja «The Country Wife».

Televisioonis astus üles terves reas Briti teleseriaalides, teist hulgas peaosadega seriaalides «Casualty», «The Book Group» ja «Two Thousand Acres of Sky» ning juhtivate rollidega telefilmides «Murder Rooms: The White Knight Stratagem», «Dinosaur Hunters» ja «Carla». USAs oli tal korduv roll sarjas «24».

Suurel linal on talle tuntust toonud film «Possession» ning indie-filmid «Half Light», «9/Tenths», «The Gospel of John», «Richard II» ja «The Contract».

Cusick sündis Peruus ning kasvas üles Trinidadis ja Šotimaal. Ta elab Inglismaal koos oma naise Annie ja nende kolme poja – Elias’e, Lucas’e and Esau’ga.

SÜNNIKUUPÄEV 17.aprill

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles